Dersom du synes Rembra høres interessant ut bør du melde deg på med en, eneste gang. Det er nemlig mange fordeler med dette. Om du melder deg på allerede nå, før vi er
offisielt i gang, vil du få en firedobling på innskuddet ditt. Helt sentralt i ditt liv inne i Rembra er din spillerkonto.
 
Du registrere deg med navn, epost, bilde og fysisk adresse, og så er du i gang. Du er nødt til å gjøre et innskudd, men dette trenger ikke være mer enn 200 kroner.
 
Om du setter inn 200 kroner, så vil vi umiddelbart legge på 600 kroner som takk for at du er med. Dermed sitter du igjen med 800 kroner å spille for. Om du setter inn 2000 kroner, som mange gjør, vil din spillerkonto ha 8000 herlige kroner til din disposisjon.
dices
Andre medlemmer

Det er fullt mulig å knytte andre personer, for eksempel familiemedlemmer, opp til din Rembra-konto. Du styrer likevel alle detaljer her, så om du vil at din sønn skal kunne spille for maks 200 kroner, så vil det ikke være mulig for ham å spille for mer.
Om han vinner vil du få beskjed og kan siden velge å øke sperren slik at det vil være mulig å spille for et høyere beløp. Alt er lagt opp slik at det skal være individuelt tilpasningsdyktig.
 
Skaff deg en Rembra-konto i dag, dette vil du tjene stort på i framtiden. Og glem ikke at framtiden, det er nå.